Tuesday, December 11, 2012

story baru


Assalamualaikum..
Hi awek n pakwe,sehatt??hopefully korg sehatt je laa kenn?nggee.. J
Rase nye dekat dua minggu kodd Che Hamster tak update entry, maaf kenn Che Hamster yea?
Janji bagai nak rak ckp nak update selalu tapi hampehh.. u all mesti t’tunggu-II Che Hamster..haish!kejam benar Che Hamster niy laa..sekali lagi Che Hamster mintak maaf.. so,dikesempatan ini + tengah ada story + line internet yg lancar bagai air hujan lebat..erk,ape lagi ek nak ditambah? HUHU!..yela,bukan ape.. tengah ada masa kenn,ni pun Che Hamster ketuk-II papan lappy niy masa on the way balik kerja.. penat tahu??
But,it’s okay laa.. nak cari pengalaman kenn?bukan senang nak dapat kerja sekarang niy.. ape yg Che Hamster boleh ckp sekarang niy,Che Hamster selesa kerja kat sini even kerja dengan Chinese.. musti u all tertanye-II kat mana Che Hamster kerja n ape yg Che Hamster kerja kenn?haa.. suprise maa.. HEHE!
Che Hamster kerja dekat workshop kenderaan as a kerani.. nama workshop niy is Bateri dan Tayar Yak Kah area Ros Merah,Taman Johor Jaya..nampak tak cara promote nye tuh? HAHA! 

tak pe,if u all ada yang stay area Johor Bharu,u all boley cari workshop niy.. mana tahu boley dpt diskaun.. J
So far,Che Hamster still dalam belajar lagi n sesuai kenn diri kat workshop niy.. even dengar nama KERANI, macam senang je kenn bila bayang kenn?yes,masa Che Hamster dengar kerja tu pun,ingat kenn senang tapi boley tahan maa.. penat siket.. kerja sampai hari sabtu then balik pukul 7 malam.. nak jumpa Mr. Boyot pun susah..hmm,tak pe laa.. kurang siket maksiat nye.. HAHA!
Err,ok laa.. sampai sini saja.. dah nak sampai rumah niy, Che Hamster nak berehat.. tengs for reading this entry J sayang u all..
keadaan office

Assalamualaikum 

No comments: