Thursday, September 20, 2012

jangan PREJUDIS!


Assalamualaikum..
Hye,niy 1st hapdate entry pas TRIAL SPM..kau hadoo??haha!mcm dah BASI sgt je Che Hamster hapdate pasal TRIAL kenn?cop-II, u all ade dengar bunyi suara pak cik HANGAT Amy Search mendayu-II kat ruang muka blog Che Hamster tak??tak kenal ngan Amy Search?haissh!memey ketinggalan laa komee niy..
Haa,just mukadimah je k mukadimah..lagu tuh lagu yg pernah mr.BOYOT nyanyi kenn tuk Che Hamster..ye laa,mase tu Che Hamster dengan gedik nye memaksa-II mr.BOYOT untuk memetik gitar yang bertali tu..n mybe dengan terPAKSAnya..dye pun nyanyi laa lagu tu even Che Hamster tak pernah dengar sepatah pun kat mana-II lagu tuh..haha!tengs mr.BOYOT..sayyyangg kau erat-II..(tak payah buat muke mat lampir tu k,Che Hamster nampak kegelian korang kat situ)
*dah habis punn mukadimah yg korg meluat tu..haha!back to the tittle..
Kenapa harus PREJUDIS syg??terlampau gemar memandang rendah dekat some1 yg seAZALInye rendah,ejek-II muka budak NERD,maki-II budak TEMPANG,kacau-II orang TUA..why??What The Hal?

Ape laa,tolong laa,hidop bermasyakarat masyarakat niy..kena laa ade tolak ansur siket weyh..jangan main langgar je..kau rasa kau chantek molek,kau tak nak kawan ngan org huduh..kau rasa kau handsome,kau pulau kenn budak nerd bila main bola..hello,dunya is just for a while okay..tahu tak,totally..bila kamu bersikap PREJUDIS,kamu juga akan menjadi HIPOKRIT..angguk k angguk kepala tu!haha!

Ye laa,mane tak nye..semua nak cover..kalau boley tak nak ade org nampak kesalahan kamu sedang kenn,tengah-II nak cover tu laa banyak bau BUSUK yang keluar..get it?hambeek kauu..kaw-II punye Che Hamster bagi kenn..orang bercinta pun begitu jugak..yes,memey kdg-II orang tu tak macho,bergaya o what kenn..tapi,jgn laa disebb kenn itu kau lansung tak mahu menilai isi hati mereka dahulu..even dye jahat ngalah kenn IBLIS sekali pun ,masih ade ruang untuk mereka-II niy berubah..jgn bertindak melulu terus nak hukum orang ut..kate JAHAT laa,SETAN laa..hello,semua orang ade peluang nak berubah k..if korang selalu ckp negatif dekat yang nak berubah tu,lama-II dyowg baik-II nak berubah jadi makin terokk..nak ke mcm tu?korang ok je,boleyy tambah dose maki+ngumpat..ye dakk?
So..moral of this entry now..jgn bersikap terlalu PREJUDIS yek..kalau tak tahu ape motif Che Hamster hapdate entry pasal niy,kau GUGEL jek cari maksud PREJUDIS.. mudah bukann?? Che Hamster hapdate pasal niy coz Che Hamster pernah bersikap sebegitu n selepas ade mr.BOYOT..dye dah sedar kenn ape yang selama niy Che Hamster tak pernah nak sedar..tengs again mr.BOYOT..hew-II(mule laa tu korang menyampah+menyumpah)..hurm,itu saja..fikir-II kenn n selamat BERGUMBIRA dengan result trial komee..^^
Assalamualaikum

4 comments:

NinaMissKechik said...

cantik blog adik...Btw,gudluck for sp soon...belajar betul2 tau...mase macam ni lah orang kate jangan pandang lain selain pelajaran...semoga berjaya nanti ^^

anak bapaq's blog said...

tengs kakak nina..doa kenn kejayaan Che Hamster tw..^^

maisarah maskam said...

cantik lah blog dia . huhuhu .. jelly kay jelly .. hehe .

anak bapaq's blog said...

walaweyh..kantoi laa kite ade blog..ahaha!