Tuesday, July 3, 2012

my HERO


Assalamualaikum..
Hye stalkers..haha
Tibe-2 rase gatal pulek tangan nak tekan keyboard n tibe-2 jgak bnyak idea masuk kat otak nak update entry..^^..ramai kawan-2 tegur yg Che Hamster nampak happy..always senyum sentiase..
Nak tahu tak kenape?haha..sebab…à
Sila pandang sebelah kanan anda..haha
Okay!jgn tengok lama-2 nnty cair..tu la my HERO sekarang
Setelah lama menanti..ni lah dye..kat sini Che Hamster nak bagi tahu,Che Hamster da syg dye okay..yg kat luar tu,jgn nengade nak usha pulekk..warning tu-2!!
So,back to the title..entry ni khas la kenn tuk pomfuan jer..haha..yg laki-2 bukan tak leh baca..tapi just utk suke-2 je..
Erm,okay..lumrah as a girl..u all mesti ade ciri-2 lelaki idaman kenn?laki-2 mcm mne tu yek?ce kabo-2..haha
Che Hamster ade jgak tahu..ngat korg je boley ade?Che Hamster nak jgak..kalau boley nak macam
Ustaz Don..haha

Gatal kenn?ade aku kesah??!
Che Hamster mmg suke kat dye..sape tak cair kalau bujang+macho+warak+humor..
Macam-2 la kenn..pergh,kalau dapat mmg simpan elok-2 punyer..haha
Berangan seyh..paling best part WARAK tu..untungnye sape dpt dye kenn?insyAllah boley bawak ke syurga..Alhamdulillah..harap-2 my HERO pun cegitu jgak..haha..boley tak awk??


N kalau tengok betul-2 ustaz don ni tak mcm ustaz..very stailo…
Haha..dah-2 jgn nk merepek..nnti my HERO jelly oke..jelly!!
Haha
Dah..cukup-2 berangan tu Che Hamster
Assalamualaikum

2 comments:

shahirah azmi said...

hahah..okeh,jnji x usha..ustaz don,trbaik!
p/s:klau sudi follow la blog sy balik..hehe

anak bapaq's blog said...

haha..kalau berani try la usha..huhu..mmg terbaik pun ustz don..okay,i follow u..